Bonisimo
annonce:
Brugere online: 0
Gæster online: 608
Antal opskrifter: 90
Du er her: Forside > Basis opskrifter > Aioli
Aioli

Aioli

Aioli er en slags hvidløgsmayonnaise der egner sig rigtigt godt som dyppelse til kartofler og lignende. Den kan også smøres på brødet når man laver sandwiches.
Man kan godt lave den med olivenolie, men man skal huske at olivenolie i sig selv giver en del smag. Man kan for eksempel bruge en majsolie der er noget mildere i smagen.
Til 2 personer. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 5 min.

Ingredienser

1 æggeblomme
1 lille fed hvidløg
½ dl olie
Salt og peber
Lidt citronsaft

Fremgangsmåde

Tag en lille skål og et piskeris. Start med at komme æggeblommen i. Pres herefter hvidløgsfedet i. Tilsæt nu olien under kraftig piskning, lidt ad gangen. Når al olien er kommet i smages til med salt og peber og citronsaft.

Server for ekspempel til sprødstegte ovnkartofler.

Læsernes Bedømmelse

Opskriften er endnu ikke blevet bedømt. Log ind for at bedømme. 

Hent opskriften

Hent opskriften Du kan hente denne opskrift som en pdf fil så du nemt kan printe den og tage den med i køkkenet. Kræver Adobe Acrobat Reader som kan hentes her.

Send opskriften til en ven

Vens navn:Din kommentar:
Vens email:
Dit navn:Sikkerhedskode:Indtast denne kode
Din email:
Koden ovenfor:

Kommentarer

skriv kommentar
Luk
Dit navn:
Din email (vises ikke):
Sikkerhedskode:Indtast denne kode
Koden ovenfor:
Din kommentar:
11/1/2009
Kommentar fra Bierberg58Bierberg58 siger:
nem hurtig og forrygende dejlig til rejer og æg!!!
11/1/2009
Kommentar fra Bierberg58Bierberg58 siger:
nem hurtig og forrygende dejlig til rejer og æg!!!
  © Bonísimo 2014. Tekst, billeder og grafik på denne side tilhører Bonísimo.